Restaurant Cuynes | cuynes restaurant

  • Recomanar

Contactar amb Restaurant Cuynes | restaurant a Granollers

Si tens cap consulta o suggeriment envia'ns-la a través del següent formulari; el nostre restaurant a Granollers estarem encantats d'atendre't

* Per una millor atenció, només atenem les reserves realitzades per telèfon, no per correu electrònic.

Restaurante Cuynes

Cuynes, SCP
C/ Marià Sans, 20
08402 Granollers (BARCELONA) España

Telèfon: 938613037

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de Cuynes, SCP, , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a Cuynes, SCP, indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.